F A M I L I E S

Gabrielle fotografeert families, gezinnen en kinderen.  Want hoe vaak sta je nou eens met z’n alle op de foto? Wordt het niet eens tijd om een dag in te plannen? Ik vind het ontzettend belangrijk dat mensen zo af en toe gewoon de tijd nemen om op de foto te gaan. En nee, dan bedoel ik niet even een foto met de mobiel die daarna alleen daar op rond blijft zwerven. Nee, gewoon een leuke ochtend plannen om samen te dollen, kletsen, plezier maken …… Wanneer mag ik met jullie mee op pad voor een familiereportage ?

loveshoot
L I E F D E

Gabrielle fotografeert graag jullie liefde. Gewoon even met z’n tweeën, stil staan bij het moment. Geniet van elkaar, van de omgeving en plezier maken. Een liefdevolle ontspannen foto samen. Gewoon omdat jullie bij elkaar horen! En hoe leuk is het om over een paar jaar terug te kunnen kijken naar deze foto’s ?  Mag ik jullie liefde vastleggen? Een mooie herinnering voor nu, voor morgen, maar zeker voor later!  Wanneer plannen we jullie loveshoot ?

schaduw foto vlinder
Z W A N G E R S C H A P

Gabrielle fotografeert bijzondere buikjes, een klein mensje die mag groeien in jouw buik. Hoe bijzonder is dat?  En elke zwangerschap heeft z’n eigen verhaal. Om deze reden vind ik het prachtig als ik jouw bolle buik vast zou mogen leggen. Een mooi momentje om zelf stil te staan bij het wondertje dat nu nog in je buik zit.

Zwangerschapsfoto’s zijn meestal het mooiste tussen week 30 en 36. Maar elke zwangerschap is anders, dus bepaal zelf ook waar je je prettig bij voelt.

N E W B O R N ( L I F E S T Y L E )

Gabrielle fotografeert heel graag baby’s ! Ik kom graag bij jullie aan huis om foto’s te maken. Dit kan al in de kraamweek zijn, maar ook als de kleine een paar maandjes oud is. Omdat ik naar jullie toe kom, is het lekker ontspannen. Jullie kunnen gewoon je ding doen en hoeven bijna nergens rekening mee te houden. Ik fotografeer het moment zoals het komt. Knuffelen met de kleine, spelen met je broer of zus, een lekkere voeding of een kleine wandeling door het park. Vooraf zullen we jullie wensen met elkaar bespreken.  Heb je nog vragen of wil je vast een plekje reserveren? Neem gerust contact met me op voor een lifestyle newborn shoot.