Leuk een gezinsfoto of familieportret laten maken...

…maar diep in je hart voelt het misschien niet zo leuk. Op jouw foto’s ontbreekt er altijd iemand, de leegte is voelbaar én zichtbaar! Je bent een dierbaar persoon verloren en een compleet gezinsportret is er misschien wel nooit gemaakt. Je zou wensen dat je geliefde persoon er ook op stond. Schaduwfoto kan dit, in de vorm van een Schaduw op maat.

Elke Schaduw die Dasja tekent is helemaal vanuit het niets, dus 100% op maat, handwerk in de meest pure vorm. Een Schaduw kan gemaakt worden in elke leeftijd, van een jong vrolijk kindje tot je favoriete oma. Alle wensen worden besproken en elk detail nemen we samen door. Ook de kleding wordt helemaal aangepast op het karakter van jouw dierbare. Lekker stoer met een blouse of juist vrolijk en schattig met een wapperend zomerrokje.

Ik ben een echt gevoelsmens en erg benieuwd naar jullie verhaal

Bij de Zandbult bij ‘t Peeske kunnen we lekker wandelen, kletsen, spelen, zandkastelen bouwen en rennen door het losse zand. Dit is een fijne locatie om een Schaduwfoto te laten maken. Dit omdat er een lichte achtergrond is.  We gaan net als bij een “ gewone” fotoshoot plezier maken. Een foto maken die liefde uitstraalt. Tijdens het fotograferen houd ik er rekening mee dat Dasja de Schaduw op een natuurlijke manier kan intekenen. Er zijn ook andere locaties mogelijk, maar daar kunnen we samen over kletsen.

Hoe gaat de fotoshoot in z’n werk?

De fotoshoot zelf en het intekenen van de Schaduw zijn twee aparte trajecten, waarbij Dasja en ik nauw samenwerken. Na jouw boeking stem ik alles met Dasja af en breng ik jullie met elkaar in contact.  De kosten voor de Schaduwfotoshoot zijn gelijk aan mijn andere pakketten. Voor het intekenen van de Schaduw ontvang je van Dasja een aparte factuur. De tarieven hiervoor kun je vinden via deze link.

Wil je meer weten, neem gerust contact met ons op.

*Foto’s op deze pagina zijn gemaakt daar Dasja.